Rätt attityd för att blogga: Hur får man rätt inställning?

ratt bloggattityd

Fixa din bloggattityd

När du startar en blogg måste du ha rätt inställning om du vill bli framgångsrik. Om du tror att din blogg en dag kommer att bli fantastisk så kommer den med största sannolikhet att bli fantastisk. Om du börjar säga till dig själv att det aldrig kommer att fungera, det här är för svårt. Jag kommer aldrig att göra en bra blogg. Med den inställningen kommer du att misslyckas eftersom du säger till dig själv att du kommer att ge upp.

Krävs tålamod och jävlar anamma

Jag garanterar dig att om du inte ger upp kommer du så småningom att kunna försörja dig på nätet genom att göra det du älskar. Tänk på det i en sekund, allt du behöver göra är att inte ge upp. Detta är förmodligen det bästa råd som någon kan ge dig när du startar ett företag.

ratt bloggattityd

Små steg varje dag

Du kanske inte ser världsdominerande resultat på en vecka, men med en strategisk plan och uthållighet finns det inget som hindrar dig från att få en deltids- eller till och med heltidsinkomst på mindre än 12 månader. Beroende på din nisch kan bara adsense i sig självt på 3-4 månader betala din vattenräkning eller mer.

Det är inte enkelt – Men det går

Du får alltså inte ge upp. Många ger upp efter 1 månad, 6 månader eller 12 månader. Det går snabbt att nå framgång för en del, men för de flesta så tar det lång tid. Man kan behöva arbeta i ca 3 år för att ett vanligt företag skall lyfta och det sägs att det är ungefär likadant för en blogg eller webbplats på Internet.

Räkna med att det tar lång tid och skulle det gå fortare, så är det ju bara positivt, eller hur? Med rätt tålamod, ett lite fanatiskt skrivande och en generös attityd mot dina besökare, så kan du absolut lyckas på sikt. Jag skulle även rekommendera att du skriver om ämnen som du är intresserad av.

Var intresserad av det du bloggar om

Du behöver inte älska ämnet, men att du är intresserad och har kunskap om det gr stor skillnad både för dig själv, men även för dina besökare. De kan läsa mellan raderna om du själv gillar det du bloggar om. Att du har kunskap om det du skall blogga om är verkligen ett plus. Du kommer kunna förklara ämnet på ett djupare plan och både besökaren och Google kommer att gilla det du gör på din sajt.

Petter Hedman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *