Egen VPS

Egen VPSVill du ha ett bra alternativ till vanliga webbhotell där du har full kontroll på dina webbplatser, du har bra prestanda och skalbarhet samt en kostnad som inte skiljer sig särskilt mycket från normala webbhotellskonton, då ska du skaffa en egen VPS!

Vad är en egen VPS?

Till att börja med så är VPS en förkortning av Virtual Private Server.

Med en virtuell server har du ett bra alternativ till traditionella servrar och webbhotell som oftast är så kallad shared hosting. En VPS är kraftfullare än de vanligaste webbhottelskonton och dessutom får du en stor flexibilitet. Du kan själv välja bland ett flertal applikationer du kan installera och köra på din VPS, till exempel WordPress, Drupal, Joomla med flera. Med en egen VPS kan du snabbt ändra prestandan genom att skala upp den. Jämför detta med en dedikerad server där prestandan alltid är den samma, eller ett webbhotellskonto som du inte alls kan påverka.

Skaffa en egen VPS

Vi erbjuder dig till fast pris att skapa, installera och konfigurera en egen VPS med Linux Debian som operativsystem och med Varnish, Memcached, Apache och Nginx som är en utmärkt och snabb platform för till exempel WordPress som publiceringssystem. Din VPS skapas hos Cloudways som levererar snabba, stabila och prisvärda (från $5/mån) VPS:er. Du hanterar sedan din VPS genom en intuitiv och kraftfull kontrollpanel. Du kan sedan själv lägga till ytterligare applikationer på din VPS med några enkla musklick.

Alla priser är exklusive moms.

Vårt VPS-paket

Egen VPS: 499 kr

  • Skapande av konto och VPS med en valfri applikation hos Cloudways
  • Konfiguration av din VPS
  • Introduktion till kontrollpanelen, max 30 min.

Vill du teckna ett serviceavtal för din VPS så står vi till tjänst även med det. Serviceavtal lämnar vi offert på utifrån omfattning.