Egen hemsida

egen-hemsidaÄr du i behov av en egen hemsida och någonstans att göra av den? Idag är det viktigt med marknadsföring på internet om man vill synas och kunna marknadsföra sitt namn. Att starta egen blogg är ett bra sätt att komma igång på webben med en egen plattform.

Marknadsför dig eller ditt företag på internet

Med vår hjälp kan du med relativt enkla medel skaffa dig en egen hemsida som är både kraftfull och har avancerade funktioner samt ett professionellt utseende till en låg kostnad.

Vi arbetar i första hand med WordPress som är ett kraftfullt publiceringssystem som bygger på öppen källkod vilket gör det fritt att använda utan kostnad. Till WordPress finns det dessutom en stor mängd färdiga designer som du kan använda utan extra kostnad. Till WordPress finns det också en stor mängd fria tillägg som gör att man på ett enkelt sätt kan utöka funktionaliteten på sin hemsida.

Behovsanpassad hemsida

I vårt produktsortiment hittar du ett antal färdiga webbpaket med fasta priser. Tycker du inte att något av de färdiga webbpaketen verka stämma med dina behov så hjälper vi dig naturligtvis att analysera dina behov. En analys av dina behov gör vi tillsammans på cirka 1-2 timmar och denna analys är helt kostnadsfri. När analysen sedan är gjord så kommer du inom ett par dagar att få en offert. Offerten är också helt kostnadsfri. Du kan sedan i lugn och ro gå igenom offerten. När du sedan vill gå vidare så gör du din formella beställning till oss.

Skicka intresseanmälan

Färdiga webbpaket

För din hemsida kan vi erbjuda ett antal olika webbpaket som bygger på WordPress, till ett fast pris. Fyller inget av våra paket dina behov så lämnar vi gärna en offert utifrån de behov du har. Har du några frågor om våra webbpaket, kontakta då oss via vårt kontaktformulär eller klicka på ”Skicka intresseanmälan” här nedanför, så återkopplar vi till dig så fort som möjligt. Till nedanstående priser tillkommer kostnaden för webbhotell samt kostnad för domänregistrering. Vi installerar valt paket på önskat webbhotell, förutsatt att installationen kan göras på det valda webbhotellet.

Alla priser är exklusive moms.

Våra webbpaket

Grundpaketet: 999 kr

 • Hjälp med registrering av domän och konto hos webbhotell (kostnad för webbhotell och domän tillkommer)
 • Installation av WordPress + grundkonfiguration
 • Installation av valfritt tema + publicering av standardwidgets
 • Installation av rekommenderade tillägg
 • Introduktion till publicering i WordPress, max 0,5 tim.

 

Grundpaketet + SEO-grund: 2 999 kr

 • Hjälp med registrering av domän och konto hos webbhotell (kostnad för webbhotell och domän tillkommer)
 • Installation av WordPress + grundkonfiguration
 • Installation av valfritt tema + publicering av standardwidgets
 • Installation av rekommenderade tillägg
 • Installation och konfiguration av tillägg för SEO (Sökmotoroptimering)
 • Introduktion till publicering i WordPress, max 0,5 tim
 • Introduktion till grundläggande SEO on-page, max 1 timme.

Skicka intresseanmälan

Om inget av ovanstående paket passar lämnar vi gratis offert utifrån era krav. Använd knappen här ovanför för att göra en intresseanmälan.