Två affiliateprojekt

streetwear online

Affiliateprojekten Streetwear Online och Mode På Nätet

Nu har vi gett oss in i affiliatebranschen med två helt nya projekt. Båda dessa projekt är nischade inom kläder och mode. Det ena projektet är Streetwearonline.se och det andra projektet är Modepanatet.se. Tanken med båda projekten är att de ska bringa inkomster men också fungera som en for av webbtjänster för de som söker produkter i dessa nischer.

Streetwear Online

streetwear onlineSom du kanske förstår av namnet så är nischen för den här webbplatsen streetwear, eller som man säger på svenska, streetkläder. Tanken med den här webbplatsen förutom att den ska ge inkomster är att den ska fungera som en service för de som söker efter streetwear eller streetwearrelaterade produkter. Vi har för närvarande över 11 000 streetwearprodukter i ”butiken” från fyra olika webbutiker. Besökaren kan på en och samma webbplats se ett mycket stort utbud av produkter utan att behöva hoppa runt bland olika butiker. Förutom att många produkter är samlade på ett ställe så finns för närvarande funktionalitet som filtrering på varumärken och en bra sökmotor i form av Relevanssi. Webbplatsen drivs med WordPress och Woocommerce som ”butik”. För att snabbt och enkelt kunna fylla butiken med ett stort antal produkter så har vi använt WP All Import med add-on för Woocommerce och de product feeds som annonsörerna tillhanda håller. Idag använder vi oss av annonsörer hos Adrecord och Adtraction. Tanken är att vi ska utöka funktionaliteten på webbplatsen som ger mervärde för besökaren likväl som att man ska kunna kommentera och recensera produkterna.

Mode på Nätet

Mode på Nätet bygger i stort på samma tänk som för Streetwear Online om än med ett litet annat fokus. Den tekniska plattformen är också den samma. För Mode på nätet använder vi idag två annonsörer från Adrecord och det finns för närvarande nästan 7 000 produkter i ”butiken”. Även här är det tänkt att bygga på ytterligare funktionalitet så att besökaren får ett bra verktyg i sin jakt på mode på nätet.

mode på nätet

Stefan

Jag heter Stefan Johansson och jag driver DreamRooms tillsammans med min hustru. Vi arbetar med e-handel och webbproduktion, men vi kan även utföra andra webbrelaterade uppdrag. Vi driver också webbutiken <a href="https://smyckenforalla.se">Smycken För Alla</a>.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *