Ny e-handel Smycken För Alla

Smycken För Alla

Nu har vi öppnat vårt senaste egna e-handelsprojekt som är en webbutik där vi säljer smycken och accessoarer online. Vår nya webbutik är Smycken För Alla där vi säljer Guld- och Silversmycken samt accessoarer av hög kvalitet till överkomliga priser. Antalet produkter i webbutiken växer för varje vecka. Målet ligger på ca. 4 000 produkter.

Smycken För Alla

E-handelslösning

Då vi arbetar med WordPress och WooCommerce så drivs självklart Smycken För Alla med dessa stabila och kraftfulla system. I frontend använder vi ett tema utvecklat av WooThemes som heter Superstore. Superstore har många bra funktioner inbyggt och är relativt anpassningsbart utan att behöva ge sig på kodning. Vissa anpassningar har vi dock gjort via kodändringar, men det är gjort i det child-theme som vi använder oss av. Fördelen med att använda ett child-theme är att du kan uppdatera modertemat utan att dina anpassningar försvinner. Att hålla sin webbplats och e-handelslösning uppdaterad är viktigt för att bibehålla hög säkerhet.

Betallösningar

Idag tillhandahåller vi Payson Checkout och Payson Faktura samt PayPal som betalningsalternativ i webbutiken. Vi kommer dock inom kort att ersätta Payson med Billmate. Billmate tillhandahåller lika säkra betalalternativ som Payson men till en lägre kostnad. Du kommer att ha alternativ som kortbetalning, betalning via internetbank, faktura och delbetalning att välja mellan. Med lägre kostnader för betallösningen kan vi hålla lägre priser på våra produkter, vilket gynnar dig som kund i slutändan.

Gör gärna ett besök hos Smycken För Alla om du är intresserad. Du kan ta en titt på vår sida med aktuella erbjudanden och kanske rent av göra något fynd bland våra smycken.

Stefan

Jag heter Stefan Johansson och jag driver DreamRooms tillsammans med min hustru. Vi arbetar med e-handel och webbproduktion, men vi kan även utföra andra webbrelaterade uppdrag. Vi driver också webbutiken <a href="https://smyckenforalla.se">Smycken För Alla</a>.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *