DreamRooms har ny verksamhetsinriktning

DreamRooms webbproduktion och e-handel

DreamRooms webbproduktion och e-handelFrån att tidigare haft en verksamhet som till större delen var inriktad på försäljning av heminredningsprodukter via webbshop, inriktar vi nu verksamheten på webbproduktion som tidigare var en mindre del av verksamheten. Vår vision är att de som behöver en egen hemsida, en egen webbshop och/eller en egen VPS (Virtual Private Server) ska kunna skaffa detta till ett humant pris.

Vi erbjuder små till mellanstora företag, organisationer samt privatpersoner möjlighet att skaffa en professionell hemsida eller webbshop till bra pris. Vi arbetar i första hand med kända open source lösningar som WordPress som publiceringssystem och WooCommerce som butikssystem för din webbshop. Vill du sedan ta steget upp från ett vanligt webbhotell så erbjuder vi även installation och konfiguration av en VPS, där du sedan kan placera din hemsida eller webbshop. Kostnaden för en VPS blir nästan den samma som för ett bättre webbhotellskonto hos någon av de vanliga webbhotellen. Skillnaden med en egen VPS är att du har full kontroll över den, det har du inte över ett vanligt webbhotellskonto.

Är du intresserad av att få veta mer än det som finns här på webbplatsen, tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Stefan

Jag heter Stefan Johansson och jag driver DreamRooms tillsammans med min hustru. Vi arbetar med e-handel och webbproduktion, men vi kan även utföra andra webbrelaterade uppdrag. Vi driver också webbutiken <a href="https://smyckenforalla.se">Smycken För Alla</a>.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *