Blogg om SEO och E-handel

seo-ehandel

seo-ehandelFör den som är intresserad så bloggar jag om SEO och E-handel med koppling till vår webbutik på bloggen SEO och E-handel och den finns på adressen http://stefanjohansson.net. Där finns idag artiklar om bland annat vårt e-handelssystem och hur det är uppbyggt. Hur jag har arbetat med SEO för vår webbutik Smycken För Alla men även hur jag tekniskt arbetat med att få en så bra prestanda för webbutiken som möjligt, som idag också har blivit en viktig parameter att ha med för att nå så bra resultat som möjligt i sökresultaten. Målsättning har varit att bygga en SEO-vänlig webbutik och jag tycker att vi nu är nära målet. Naturligtvis så slutar inte arbetet här då det finns ständiga förbättringar att göra. Fortsättning följer på bloggen.

Stefan

Jag heter Stefan Johansson och jag driver DreamRooms tillsammans med min hustru. Vi arbetar med e-handel och webbproduktion, men vi kan även utföra andra webbrelaterade uppdrag. Vi driver också webbutiken <a href="https://smyckenforalla.se">Smycken För Alla</a>.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *